Hızlı Mesajlaşma İçin En İyi Android Klavye Uygulamaları

Hızlı Mesajlaşma İçin En İyi Android Klavye Uygulamaları

Android kullanıcıları çoğunlukla cihaza önceden yüklenmiş olarak gelen klavye uygulamalarını kullanırlar. Bu en doğru güvenli seçimlerden biridir. Ama ara ara orjinal klavyemiz bize yetmez, bu durumda başka klavye uygulaması arayışına gireriz. Burda dikkat etmeniz gereken güvenli olmaları. Tamam güzel ve kullanışlı olması da güzel bir şey ama güvenli olması herşeyden önemlidir. Nedeni Sosyal meyda hesap şifrelerinize, Banka şifrelerine kadar bir çok şifreyi yazarken klavye uygulamalarını kullanırız. Sizin her bastığınızı kaydeden bir klavye uygulaması hoş olmazdır sanırım.

Varsayılan klavyenize alternatif olarak kullanabileceğiniz en güvenilir ve güvenli üçüncü taraf Android klavye uygulamalarının bir listesini hazırladık. Bir Pixel, Samsung, OnePlus, Xiaomi, Huawei, LG, Sony veya başka bir marka hiç fark etmez bu klavye uygulamalarını güvenle telefonunuza kurabilirsiniz.

2020 İçin 10 En İyi Android Klavye Uygulaması

  • SwiftKey
  • Tambu Klavye
  • Fleksy Fast + GIF Keyboard
  • Gboard
  • Chrooma Keyboard
  • Grammarly
  • Go Keyboard
  • Touchpal Keyboard
  • Facemoji Emoji Keyboard
  • AnySoft Keyboard

1. SwiftKey

Hiç şüphe yok ki SwiftKey, Android için en iyi klavye uygulamalarından biridir. 2016 yılında SwiftKey, Microsoft tarafından satın alındı.

SwiftKey Android klavye uygulaması , otomatik olarak öğrenen ve kullanıcının yazmak istediği bir sonraki kelimeyi tahmin etmesini sağlayan yapay zeka kullanıyor. Swiftkey, daha hızlı yazmak için otomatik düzeltme ve hareketle yazma özelliklerine sahiptir.

Android için bu  klavye uygulaması aynı zamanda tonlarca emoji, GIF ve daha fazla özelliği ile muhteşem bir emoji klavyesidir. Klavye özelleştirme altında, sadece yüzlerce tema arasından seçim yapmakla kalmaz, aynı zamanda kişisel bir tema da oluşturabilirsiniz.

SwiftKey uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

2. Tambu Klavye

Aradığınız bir Türkçeye tamamen uyumlu bir klavye ise, Türkler tarafından geliştirilen Tambu Klavyeyi inceleyin. Türkçe çıkartmalar, temalar, gifler, türkçe atasözleri gibi bir çok özelliği bu klavye ile bulabilirsiniz. Ayrıca Restauran’ların yerlerini bile bu klavye ile rahatlıkla öğrebilirsiniz.

İçerisinde bulunan Tambu oyunu ile de canınız her sıkıldığında oyunlar oynayabilirsiniz. Dil çevirme özelliği ile de yabancı dildeki metinleri anında çevirebilir ve okuyabilirsiniz. Ayrıca Swift gibi bu klavye uygulaması da öneriler ile hızlı yazmanızı sağlar.

Tambu klavye uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

3. Fleksy Fast + GIF Keyboard

Fleksy Klavye Android için en hızlı klavye uygulaması olarak bilinir . Yazma hızı iki kez dünya rekorunu elinde tutuyor. Fleksy, daha kısa sürede doğru yazabilmeniz için yeni nesil otomatik düzeltme ve hareket kontrolünü kullanıyor.

Kaydırma hareketleri, noktalama işaretleri, boşluk, silme ve sözcük düzeltmelerini hızlı bir şekilde ekleme gibi standart işlevleri kontrol etmek için kullanabilirsiniz.

Fleksy de son derece özelleştirilebilir. 50’den fazla renkli tema, üç ayrı özelleştirilebilir klavye boyutu ve 800’den fazla emoji ve GIF’i kapsıyor. Ayrıca, kullanıcılar klavye kısayolları oluşturabilir, doğrudan klavyenizden gezinme uygulamalarına erişebilir, kopyalayabilir / yapıştırabilir ve hatta bir sayı alanına kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca 40’tan fazla dil desteği vardır.

Ayrıca, bu üçüncü taraf Android klavye uygulaması sıkı bir gizlilik politikası izler. İzniniz olmadan hiçbir kişisel veri toplamaz. Genel olarak, Fleksy mükemmel bir Android klavye uygulaması ve harika bir Gboard alternatifidir.

Fleksy klavye uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

4. Gboard – Google Klavye

Gboard, Google Klavye uygulaması hakkında sevdiğiniz her şeye sahiptir – hız ve güvenilirlik, hareketle yazma, sesle yazma vb. Aslında, Google Play Store’daki en hızlı klavye Android uygulamalarından biridir. Pixel serisine ve birçok Android One cihazına önceden yüklenmiş olarak bulacaksınız.

Android uygulaması Google aramayla entegre olarak gelir; siz yazarken GIF ve emoji önerir. Ayrıca çıkartma göndermenizi sağlar. İsterseniz kendi çıkartmanızı da yapabilirsiniz.

Gboard , minimalist bir tasarıma sahiptir. Ek özellikleri; klavye arka planı değiştirme, ses ile yazma, ifade tahmini ve elle çizilmiş emoji tanıma ve kişisel bir görüntü ekleyerek birden fazla tema da içerir.

100’den fazla farklı dili destekler. Bence Gboard, 2020’de Android için en iyi klavye uygulamalarından biridir.

Gboard – Google Klavye’yi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

5. Chrooma Keyboard

Chrooma, Google klavyeden çok daha özelleştirilebilir seçenekler sunması dışında Google klavyeye oldukça benzer. Kaydırmalı yazma, klavye yeniden boyutlandırma, yazdıklarını tahmin etme ve otomatik düzeltme gibi tüm temel özellikleri bulacaksınız.

Chrooma, emoji, sayılar ve noktalama önerileri konusunda size yardımcı olan özelliklere sahiptir. Etkinleştirildiğinde klavyenin renk tonunu değiştirebileceğiniz bir Gece modu özelliği de bulacaksınız. Ayrıca zamanlayıcıyı ayarlayabilir ve Gece modunu programlayabilirsiniz.

Android için bu ücretsiz klavye uygulaması, yazarken size daha fazla doğruluk ve daha iyi bağlamsal tahmin sağlayan akıllı yapay zeka ile güçlendirilmiştir.

Chrooma klavye uygulamasıyla ilgili eğlenceli şey , uyarlanabilir renk modudur, yani kullandığınız uygulamanın rengine otomatik olarak uyum sağlayabilir ve klavyenin uygulamanın bir parçası gibi görünmesini sağlayabilir.

6. Grammarly

Grammarly (sürekli reklamlarda görmüşüzdür) yazım hatalarını düzeltme için kullanılan bir hizmet. Sonrasında bu hizmete ek olarak kendi klavye uygulamalarını da yaptılar. Daha bir çok özelliği ingilizce olsa da hele ki İngilizce kelimeler ile haşır neşirseniz bu uygulama sizi düzelterek son derece güzel yazılar yazabilirsiniz.

Tasarımsal olarak oldukça güzel görünen bu klavye uygulamasında, bir çok tema ve özelliştirme seçeneğini de bulabileceksiniz.

Grammarly klavye uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

7. Go Keyboard

En iyi klavye uygulaması listemizin bir başka popüler klavye uygulaması Go Keyboard’dur. Sade bir tasarım arayışında iseniz bu klavye uygulaması işinizi görecektir. Bu klavye uygulaması ile son derece hızlı yazabilirsiniz. Bir çok dil desteği vardır. Bunun içinde roma rakamları bile vardır.

Bir klavyede aradığınız tema ise 1000’den fazla tema vardır ve ekstra olarak gif, emoji ve font çeşitleri vardır.

Go Klavye uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

8. Touchpal Keyboard

500 Milyon kişi tarafından indirilen bir başka en iyi klavyemiz Touchpal Keyboard. Bu klavye oldukça iyidir öyle ki bir çok ödül almıştır. Ücretli seçeneklerine göre bu uygulama tamamen ücretsizdir. Bir çok özelliği vardır; gif desteği, temalar, emoji, sesiniz ile yazı yazma, T + ve T9 tuş takımı vb. daha bir çok güzel özellik.

9. Facemoji Emoji Keyboard

Yazışmalarınızda bol bol emojileri kullanıyorsanız bu klavye sizin için uygun olabilir. Nedeni içerisinde ek olarak. 3600’den fazla Emoji vardır. Ayrıca sadece emojiler ile ibaret değil içerisinde gifler, çıkartmalar ve daha bir çok şey vardır.

2020 yılında en iyi klavye uygulamasını arıyorsanız bu klavye uygulaması listenize eklemelisiniz. Bu klavye uygulamasında sevdiğimiz özelliklerden biri ise Emoji özelleştirme alanıdır. Emojileri üst üste ekleyerek kendinize özel emojiler tasarlayabilirsiniz. Ayrıca Facemoji özelliği ile de yüzünüzün fotoğrafını çekerek emoji de yapabilirsiniz.

10. AnySoft Klavye

Aradığınız açık kaynaklı bir klavye ise açık kaynaklı, yani open source Anysoft Klavye uygulamasına bir göz atın. Açık kaynaklı olmasından dolayı hiç bir zaman verilerinizi çalamaz ve bir şirkete satamaz bu uygulama. Uygulamayı gönüllü herkes geliştirebilir.

Sadece açık kaynaklı olması yetmez tasarımsal ve kullanışlı olması bakımından da son derece iyidir. Temanızın rengine göre rengini değiştirebilir ve piliniz bitmesin diye pil tasarruf modu dahi vardır.

AnySoft Klavyeyi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Bu yazımızda size rehberlik edecek en iyi Klavye uygulamalarına yakından baktık. Sizinde bayılarak kullandığınız bir Klavye uygulaması varsa yorum bölümümüze yazmanızı çok isteriz.

Yorum Yap
0 Yorum yapan